Політика конфіденційності

Гортайте далі
Політика конфіденційності

Шановні відвідувачі!

Дякуємо, що завітали на сайт ТОВ «ТОРГОВА ЕЛЕКТРИЧНА КОМПАНІЯ»

Збереження та безпека Ваших персональних даних та Конфіденційної інформації є для нас пріоритетом, що забезпечується за допомогою фізичних, електронних і процедурних засобів захисту відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» та встановлених законодавством України вимог. Ці засоби та вимоги використовуються з метою запобігання несанкціонованого доступу або розкриття інформації користувачів.

Залишаючи свою інформацію, Ви підтверджуєте та визнаєте, що прочитали викладені нижче домовленості і умови обробки Ваших персональних даних та конфіденційної інформації, що вказуються Вами на вебсайті, і висловлюєте згоду з такими умовами без застережень і обмежень.

Якщо з якоїсь причини Ви не згодни з вмістом цих Умов Конфіденційності,  то Ви повинні негайно припинити використання вебсайту та отримання Послуг.

Періодично ми можемо вносити певні зміни та доповнення до Політики конфіденційності, без попереднього повідомлення користувачів, які набирають чинності з моменту їх опублікування на відповідній сторінці «Умови Конфіденційності» на вебсайті. Користувач повинен ознайомитися з Умовами Конфіденційності перед використанням вебсайту. Якщо Ви не відмовитеся від їх прийняття в письмовій формі, це означатиме, що Ви погоджуєтеся з відповідними змінами.

Ми використовуємо Ваші персональні дані задля:

  • реєстрації Вас як користувача на нашому вебсайті;
  • ідентифікації користувачів при користуванні вебсайті;
  • здійснення комунікації з користувачами вебсайті стосовно будь-яких питань щодо господарської діяльності Товариства;
  • здійснення підтримки користувачів при роботі з вебсайтом та вдосконалення роботи вебсайта та послуг, що пропонуються;
  • в маркетингових цілях;
  • формуванні рахунків за надані послуг.

Персональні дані - це:

  • ім’я, прізвище та по батькові
  • адреса електронної пошти (Email)
  • телефон
  • місце роботи
  • посада
  • послуга, що цікавить користувача
  • демографічна інформація
  • IP адреса
  • інша інформація про комп’ютер Користувача, включаючи веббраузер, операційна система, час заходу на вебсайт та інше.

 Конфіденційна Інформація- це:

- інформація про фізичну особу, її персональні дані, дані про розрахунки а також інша інформація

(в тому числі цифрові чи статистичні дані), які стосуються конкретної особи (належного їй об’єкту)

тощо, доступ до якої буде отримано вебсайтом, у тому числі - в результаті користування сервісом

«ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ», або яка буде направлена Користувачем чи отримана вебсайтом в іншій

спосіб в процесі користування вебсайтом, в тому числі випадково (в результаті технічного збою, помилки тощо).

- інформація юридичну особу-Користувача, яка отримана вебсайтом в процесі користування (інформація про комп’ютер Користувача, включаючи веббраузер, операційна система, час заходу на Вебсайт та інше);

- інформація про володільця вебсайту, що не є публічною, та могла бути отримана Користувачем в процесі користування Веб-сайтом.

 Передача інформації третім особам

Інформація про Користувача не розголошується третім особам крім випадків, коли таке передання необхідне у зв’язку з виконанням договору з надання послуг Користувачу, та уповноваженим державним органам згідно з чинним законодавством України.

У свою чергу, при користуванні вебсайтом та його сервісами, Користувач зобов’язується не розголошувати у будь-який спосіб персональні дані, конфіденційну інформацію, яка стала відомою або може стати відомою під час користування вебсайтом та його сервісами, будь-якій іншій фізичній або юридичній особі, дотримуватись встановлених чинним законодавством інших обмежень щодо її використання, не допускати неправомірного використання Конфіденційної інформації для власної користі та/або на користь інших фізичних та/або юридичних осіб та (або) на шкоду власника персональних даних, конфіденційної інформації та будь-кого, кого ця інформація чи дані стосуються.

Вебсайт не буде продавати, розповсюджувати або здавати в оренду особисту інформацію Користувача третім особам без письмового дозволу Користувача або відповідно до законодавства України.

Управління інформацією

Використання Cookie

Cookie - це невеликий файл, який розміщується на жорсткому диску комп’ютера Користувача при заході на вебсайт. Cookie дозволяє аналізувати користувачів вебсайту, що дає можливість розширювати можливості використання веб-додатків та сервісів для їх налаштування під потреби конкретного Користувача.

Вебсайт може використовувати Cookie задля здійснення моніторингу, аналізу та адміністрування нашого вебсайту. Це допомагає вебсайту покращувати роботу з метою якіснішої адаптації його до потреб кожного конкретного Користувача.

При автоматичному прийнятті веб-браузерами Cookie, Користувач має можливість видалити або відхилити прийняття Cookie, змінивши відповідні налаштування веб-браузера.

Посилання на Вебсайті

На вебсайті можуть бути посилання на інші вебсайти (виключно в інформаційних цілях) третіх осіб.

Вебсайт не несе жодної відповідальності за зміст і правила використання інформації на таких веб-сайтах, як і за захист та конфіденційність будь-якої інформації Користувача, залишеної під час відвідування вебсайтів третіх осіб. Ці Умови Конфіденційності не регулюють також і використання інформації користувачів третіми особами або на веб-сайтах третіх осіб.

Користувач повинен проявляти обережність і упевниться в безпеці користування такими вебсайтами, шляхом ознайомлення з відповідними по

Якщо після ознайомлення з Політикою конфіденційності ви не повідомили нам про свою незгоду з нею, чи про небажання надання ТОВ «Торгова електрична компанія» своїх персональних даних, вважається, що ви прийняли умови нашої Політики конфіденційності та надали нам свою згоду на збір, зберігання й обробку ваших персональних даних.